dijous, 7 de juliol del 2011

Això va lent

Tenia ganes de que veiéssiu els progressos del que s'està coent a fora, però de progressos n'hi han poquets.

Els nabius es van engreixant a poc a poc.




Hem anat recollint maduixes, boníssimes, les millors que he provat mai, però maduren molt poques  a la vegada... He decidit congelar-les fins que tingui suficients per fer algunes postres. Ja sé que la raó per la qual un planta maduixes és per menjar-les acabades de collir però tinc esperances de que l'any que ve seran més productives.

De fet ja tenen un munt d'estolons i ahir els vaig posar en testos. Han d'estar connectats a la "planta mare" fins que formin arrels. Et voilà, plantes noves!



Sembla que tindrem peres.



Les faves van fent. Vam ser impacients i en vam agafar unes quantes d'aquesta mida però al obrir-les ens vam trobar amb favetes en miniatura o sigui que toca esperar.



Els carbassons s'han fet grans i alguns comencen a fer flor. No sé si flor mascle o femella, però han d'estar formades les dos per que doni fruit. Jo de moment només tinc una flor.



Els pèsols sembla que van bé...




Les tomateres pobres no estan en gaire bon estat, ja veurem... En Paul es va encaparrar de que volia tomates, però a Escòcia... No sé jo.




Per cert algú sap de què és l'ou taronja petit que hi ha a la fulla? Alguns estan sobre les fulles i d'altres penjant com d'un fil. Hem estat investigant però no trobem de quina bestiola són.



Això sí, tinc molta alfàbrega!



Vam comprar una planta petitona d'uns pebrotets morats. Els pebrots ja estan prou grans i lluents, fa la tira que estan així, però verds!!



Però el que està més feliç i cofoi és aquest:


L'ALVOCAT!